Viestintä

Kittilän kunta haluaa viestiä aktiivisesti. Kittilän kunnan viestinnän tehtävä on helpottaa kuntalaisten ja muiden Kittilän asioista kiinnostuneiden tiedonsaantia, kertoa kunnan palveluista, tapahtumista ja päätöksistä.

Ajantasaista ja hyödyllistä tietoa kootaan jatkuvasti Kittilän kunnan www-sivuille. Sivuilla on esitelty kunnan peruspalveluja, kunnassa tarjolla olevia muiden tuottamia palveluja sekä tapahtumia ja uutisia. Kunnan sivuja kehitetään jatkuvasti.

Kittilän kunnan kuulutukset löytyvät kunnanviraston ilmoitustaulun lisäksi www-sivuilta, samoin kuin tiedotteet ajankohtaisista asioista. Kittilän kunta julkaisee noin kerran kuussa joka kotitalouteen jaettavaa kuntatiedotetta. Kuulutukset ja tiedotteet löytyvät kunnan sivuilta kohdassa kittila.fi, Ajankohtaista, ja niitä jaetaan kunnan some-kanaviin.

Viestintäkanaviamme ovat mm:

- Kunnan www-sivut, kunnan Facebook-profiili - lue lisää aiheesta Kunnan verkkoviestintä ja sosiaalinen media
- Kunnan ilmoitustaulu kunnantalolla
- Joka kotitalouteen jaettava kuntatiedote

- Kunnan tiedotteet
- Kunnan markkinointi- ja viestintämateriaalit
 

Kittilän kunnan viestintäohje

Kittilän kunnanhallitus hyväksyi toukokuussa 2020 Kittilän kunnan viestintäohjeen (Khall 5.5.2020, § 162). Viestintäohje täydentää ja tukee Kittilän kunnan kuntastrategiaa, kunnan visiota ja arvoja.

Ota yhteyttä