Suru tai kriisi perheessä

Kaikki Kittilän perhekeskuksen palvelut on koottu kunnan sivujen Lapsiperheet -kohdevalikkoon, jonka yksi osa tämä sivu on. Kittilän perhekeskuksen nuorten ja lapsiperheiden Pyydä apua –napin kautta voit pyytää apua tai kysyä neuvoa omaan tai läheiseen tilanteeseen liittyen: Pyydä apua palvelu. Tarina-auttamisen vanhempien Enjaksa.fi palvelusta löydät paljon videoita eri aiheista ja nuorten omasta palvelusta Normaali.fi löydät nuorille suunnatut videot eri aiheista. Apua huoliin -chat tarjoaa apua lappilaisten nuorten ja lapsiperheiden vanhempien huoliin. 

 

Hyvinvointialueen palvlelut

Sosiaalipäivystys

Sosiaalipäivystyksestä saat lastensuojeluun, perhekriiseihin, elämänhallintaan, mielenterveyteen tai päihteisiin liittyvää kiireellistä apua. Sosiaalipäivystys on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lapin sosiaalipäivystys palvelee koko Lapin alueella 040 726 9665

Mielenterveystoimisto

Kittilän mielenterveystoimistosta saat apua monenlaisissa mielenterveyden- ja päihdeongelmien pulmissa ja kriiseissä. Olemme erikoistuneet mielenterveyden häiriöiden ja sairauksien hoitoon erilaisten terapeuttisten keskustelujen avulla. Saat apua tavallisissa elämän pulmissa ja kriiseissä.

 

Paikalliset palvelut

Kittilän seurakunnan diakoniatyö tarjoaa keskusteluapua kaiken ikäisille sekä tukea ja neuvontaa monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Kirkon keskusteluapu antaa henkistä ja hengellistä tukea valtakunnallisessa palvelevassa puhelimessa ja chatissa. 

 

Oppaita, sivustoja ja artuíkkeleita

 

 

Järjestöjen tuki

Mieli.fi sivusto:

Nuoretlesket.fi sivusto:

 

     

      Avainsanat