Nuorten kesätyöt 2024

Kuva
Nuoria ihmisiä hiihtovaatteissa, päät yhdessä, hymyilevät, kasvoja kuvassa kuvattuna alhaaltapäin

Nuori - hae nyt kesätyöpaikkaa!

Nuori, voit hakea molempia alla kuvattuja kesätyöpaikkoja, sekä kunnan kesätyötukipaikkaa, että "Tutustu työelämään -paikkaa.

 

Kittilän kunnan kesätyötukipaikat yrityksissä, yhdistyksissä, kotitalouksissa ja kunnan pisteissä

  • Voit hakea kesätyötukipaikkaa, jos olet v. 2000 - 2008 syntynyt koululainen tai opiskelija, etkä kuulu työttömyysturvan piiriin.
  • Mielellään sovi ensin kesätyöpaikasta paikallisessa yrityksessä, yhdistyksistä ja kotitaloudessa.
  • Hae kesätyöpaikkaa verkkolomakkeella Kuntarekry-palvelussa ja ilmoita, kenen työnantajan kanssa olet sopinut kesätyöpaikasta.
  • Kesätyöpaikkaa voit hakea perjantaihin 12.4.2024 klo 15.00 mennessä.
  • Kittilän kunta voi järjestää mahdollisuuksien mukaan kuukauden pituisia (120 h) kesätyöpaikkoja kunnan eri osastoille, jos et ole työllistynyt yritykseen, yhdistykseen tai kotitalouteen.

 

“Tutustu työelämään ja tienaa” -kesätyöt

Kittilän kunta on mukana kunta-alan “Tutustu työelämään ja tienaa” –ohjelmassa. Lue lisää "Tutustu työelämään ja tienaa" -kesätyöpaikoista.

 

Työnantaja - saat tukea nuoren työllistämiseen

Kittilän kunnan alueella toimiva työnantaja, joka palkkaa kesätyötukipaikkaa hakeneen nuoren vähintään kuukaudeksi, voi saada Kittilän kunnalta tukea seuraavasti:

  • Yritys 300 € / kesätyöntekijä
  • Yksityinen talous 300 € / kesätyöntekijä
  • Yhdistys 400 € / kesätyöntekijä

Työnantaja, hae kesätyöntekijöitä verkkolomakkeella perjantaihin 12.4.2024 klo 15.00 mennessä.

Kittilän kunnan tuen voi saada myös oman perheen nuoren työllistämiseen, kun nuori täyttää kesätyötuen kriteerit (v. 2000 – 2008 syntyneet koululaiset ja opiskelijat, jotka eivät kuulu työttömyysturvan piiriin). Nuori kesätyöntekijä tulee työllistää vähintään kuukaudeksi kesän 2024 lomakautena (päättyy 30.9.2024).

 

Tuen maksaminen työnantajalle

Työnantaja laskuttaa tuen Kittilän kunnalta heti kesätyöntekijän työsuhteen päätyttyä, kuitenkin viimeistään kuluvan vuoden loppuun mennessä. Liitteenä tulee olla kopio kesätyöntekijän palkanmaksutositteesta.

Tarkemman ohjeistuksen työnantajan tukeen ja laskuttamiseen saa työnsuunnittelijalta kesätyöntekijäpäätöksen yhteydessä.

 

Lisätietoja:
Kittilän kunta, työnsuunnittelija, puh. 0400 356 422
Kittilän työvoimatoimisto, puh. 0295 039 500

 

 

 

Ota yhteyttä