Alueen toimijat järjestävät kuntalaisille päivän Levillä lauantaina 8.10.2022

Kuva
Kittilän kuntalaisten päivä, kuvituskuvana laskettelija hyppää Levin eturinteellä, taustala Levikeskuken alppitaloja, hankelogot, kittilän ahmalogo

Tiedote 3.10.2022

Tervetuloa mukaan Kittilän kuntalaisten päivään Leville lauantaina 8.10.2022!

Alueen toimijat järjestävät yhteistyössä Kittilän kuntalaisille päivän Levillä lauantaina 8.10.2022 klo 11-15. Tilaisuus on avoin kaikille kuntalaisille, asukkaille ja Levillä liikkuville. Päivän aikana voi tutustua Levin alueen palveluihin ja yrityksiin, ja ohjelmassa on mukavaa tekemistä aikuisille ja lapsille. Tapahtuman koko ohjelma ja aikataulut ovat sivulla https://www.kideve.fi/kittilan-kuntalaisten-paiva-levilla-2022/ - lisää ohjelmaa voi vielä päivittyä sivuille ennen tapahtumaa.

Kuntalaisten päivä Levillä -tilaisuus järjestyy useiden toimijoiden panoksena ja se on osa Kittilän kunnan Kideve Elinkeinopalveluiden Kasvua kestävästä matkailusta – Yhessä kestävämmät! –hankkeen toimenpiteitä. Lisätietoa hankkeesta löytyy Kideven verkkosivuilta www.kideve.fi.

Zero Pointin pihalla klo 11 – 15 esittäytyvät Kittilän kunta, Visit Levi / Levin matkailuneuvonta ja Särestöniemi-museo. Kittilän kunnan tapahtumapisteellä on myynnissä Kittilän kunnan Ahman vuodenajat -tuotteita, maksutonta kasvomaalausta lapsille ja mehu- ja makeistarjoilu. Kunnan pisteellä voi osallistua arvontaan, jossa palkintona on lahjakortteja tapahtumassa mukana olevien yritysten palveluihin. Liikuntasihteeri Juha Marletsuo on paikalla jakamassa koodeja, joilla kuntalainen voi lunastaa kausikortin kuntalaisen etuhintaan -  Levi Ski Resort tarjoaa laskettelukauden 2022/2023 kausilipuista 150 euron alennuksen kuntalaisille. Särestöniemi-museo esittäytyy tapahtumassa ja kutsuu kuulemaan viimeisimmät kuulumiset näyttelyistä. Myynnissä on kuntalaisten oma kanta-asiakaskortti Särestöniemi-museoon sekä muita museoaiheisia tuotteita. Visit Levin / Levin Matkailuneuvonnan pisteellä tarjolla on matkailuneuvontaa, karttoja ja esitteitä sekä vinkkejä ja inspiraatiota aktiviteetteihin ja elämyksiin Levillä. Lisäksi myynnissä on lippuja World Cup Levi ja Aurora –tapahtumiin. Päivän aikana pääsee tutustumaan myös Zero Pointin palveluihin ja nauttimaan kahvion antimia. Zero Pointilla kuullaan Levi Ski Resortin terveiset uuteen kauteen sekä Kideve Elinkeinopalveluiden ja Visit Levin ajankohtaistervehdykset. Zero Pointilla on myös väline-esittelyitä maahantuojilta, paikalla mm. Nitro, Atomic, Black Crows, Salomon.

Lapsille on puuhaa eturinteiden tuntumassa,  kun klo 11-15 Alpen Rinnerieha tarjoaa leikkimielisten kilpailujen lisäksi hyvää musiikkia ja ohjelmaa myös pienille lapsille. Klo 14 alkaen Levi Snow Sport Academy ja Levi Ski Club järjestävät leikkimieliset tarkkuuslasku- ja hyppykisat eturinteillä, tavoitteena on saada vain kaksi yhtä tarkkaa aikaa ja hyppyä. Klo 15 alkaen eturinteillä on Rail & Street Jam.

North-tuolihissi on avoinna klo 9.30 - 19, ja kaudenavajaistarjouksena saa kaksi päivälippua yhden hinnalla. Lipputarjous on voimassa, kun liput ostetaan verkkokaupan kautta.

 

Levin kiertoajelu bussilla ja kyläkierros kävellen – ja ilmaiset kuljetukset tapahtumaan

Kuntalaisten päivään Leville voi tulla yhteisellä kuljetuksella Kittilästä ja takaisin, ja päivän aikana voi osallistua Levin kyläkierrokselle bussilla tai yhdessä kävellen. Kuljetukset ja retket ovat maksuttomia. Tapahtuman muihin tilaisuuksiin voi tulla ilman etukäteisilmoittautumista, mutta kuljetuksiin ja opasretkille pyydetään ilmoittautumaan pe 7.10.2022 klo 12 mennessä. Ilmoittautumislinkit ovat tapahtuman verkkosivuilla ohjelmassa retken ja kuljetusten kohdalta: https://www.kideve.fi/kittilan-kuntalaisten-paiva-levilla-2022/ Mikäli kuljetuksissa on tilaa, voi kyytiin tulla tapahtumapäivänä ilman ennakkoilmoittautumistakin. Kuljetuksia saa hyödyntää myös omatoimiseen Leviin tutustumiseen tai laskettelupäivään.

Kuljetukset tapahtumaan järjestetään välille Kittilä – Sirkka (Zero Point) – Kittilä, lähtö Kittilästä koulukeskuksen pysäkiltä klo 10.30 ja paluu klo 15.15 Zero Pointin bussipysäkiltä.

Bussikiertoajelu vie mm. Levin huipulle tunnistamaan muut näkyvillä olevat tunturit. Kesto noin tunti, lähtö Zero Pointilta klo 11 ja klo 12. Kävelykierrokselle voi osallistua Zero Pointin vieressä olevien joulupukin mökkien edestä klo 14. Käydään mm. Marian Kappelissa, joka on avoinna päivän aikana. Kesto noin 45 minuuttia. Sekä bussiretken että kävelykierroksen opastaa kokenut paikallisopas Ari Kurula, joka kertoo kierroksilla tietoa alueesta.

 

Useat yritykset ovat mukana tempauksilla päivän aikana

Monet yritykset toivottavat kuntalaiset tervetulleeksi tutustumaan tarjontaansa päivän aikana:
- Levi Wellness Clubilla avoimet ovet - kuntosalille vapaa pääsy klo 11-14 välisenä aikana, lisäksi päivän aikana on ilmaisia ohjattuja tunteja: klo 11 Flow Yoga, klo 12 kahvakuula, klo 13 painonnostotunti. Tunneille ilman ennakkovarausta, paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä.

- Break Sokos Hotel Levin Coffee House avoinna klo 11-18. Klo 12-16 kolmen ruokalajin lounas ravintola Kiisassa 24,40 e/aik., lapset 4-15v -50 %. Break Sokos Hotel Levin tarjous kittiläläisille oman kylän 2 yön staycation eli hotelliloma Levillä hintaan 130 e/1-2hh S-etukortilla.
- Spa Hotel Levi kutsuu kympillä kylpemään klo 12-20 - kylpylän sisäänpääsy 10 e/hlö (aikuiset ja yli neljävuotiaat lapset). Kylpylän altailla on aarteenetsintää. Ailu Family Fun –leikkimaailmaan on vapaa sisäänpääsy, avoinna klo 12-19.

- King Crab House tarjoaa valikoiman alkuruokia tarjoushintaan 30 euroa / neljä alkuruokaa, mikä on täydellinen naposteltava kahdelle tai täyttävä ruokailu yhdelle. Tarjolla on herkullinen tarjousvalikoima.
- SHOPPI Craft&Design Laplandin koko tuotevalikoima -10% kuntanlaisten päivänä, kerro kassalla että olet kuntalainen. 

- Levi Art Shop (Torikuja 5, Stadiumin vieressä) tarjoaa kuntalaisille -20% kaikista tuotteista la klo 11-15.


Tarkemmat tiedot ja ohjeet yritysten tarjouksista löytyy ohjelmasta https://www.kideve.fi/kittilan-kuntalaisten-paiva-levilla-2022/

 

Laskettelukauden avaus tuo tapahtumia perjantaihin ja lauantaihin

Lauantai-ilta jatkuu vielä päiväohjelman jälkeen Zero Pointilla Levi Ski Resortin järjestämänä Winter kick-off –tapahtumalla. Levi Ski Resort järjestää laskettelukauden avajaisten ohjelmaa jo perjantaina – koko ohjelma pe-la 7.-8.10. on esillä sivulla www.levi.fi/kauden-avaus.

 

Lisätietoja:

Tiedustelut kuntalaisten päivän tapahtumista: Marianne Hietalahti, projektipäällikkö, Kideve Elinkeinopalvelut, Kittilän kunta (yhteystiedot alla)
Ohjelma: https://www.kideve.fi/kittilan-kuntalaisten-paiva-levilla-2022/

Tiedustelut Levi Ski Resortin tapahtumista: https://www.levi.fi/info/levi-ski-resort/yhteystiedot

 

 

 

 

Ota yhteyttä