Kittilän kunnanhallituksen päätökset 1.2.2022

Kuva
Värikäs Kittilä-kuosi, jossa erikokoisia ja värisiä ahmoja, keltainen ahma-logo sekä vaakunalogo

Tiedote 3.2.2022, Kittilän kunta
 

Kittilän kunnanhallitus päätti tiistaina 1.2.2022 kokouksessaan:

  • hyväksyä Oy Levi Ski Resort Ltd:n asemakaavan muutoshakemuksen ja kaavoituksen käynnistämissopimuksen. Lisäksi kunnanhallitus päätti, että tekninen osasto laatii osallistumis- ja arviointisuunnitelman ja ilmoittaa maankäyttö- ja rakennuslain 63 §:n mukaisesti kaavoituksen vireilletulosta sekä pyytää tarjouksen asemakaavan laatimisesta.
  • asiakirjojen allekirjoittamisesta seuraavaa: kunnan puolesta tehtävät sopimukset ja sitoumukset varmentaa hallintojohtaja Sanna Ylinampa, controller Tuija Lång, tekninen johtaja Lauri Kurula, vs. perusturvajohtaja Tiina Huilaja, sivistystoimenjohtaja Jutta Hartojoki tai elinkeinojohtaja Katariina Palola. Kunnanhallituksen ja -valtuuston pöytäkirjanotteen voi allekirjoittaa pöytäkirjanpitäjän lisäksi controller, arkistonhoitaja tai hallinto-osaston toimistovirkailija. Kunnanhallituksen asiakirjoista annettavat otteet ja jäljennökset voi todistaa oikeaksi pöytäkirjanpitäjän lisäksi controller, arkiston- hoitaja tai hallinto-osaston toimistovirkailija.
  • että Kittilän kunnan puolesta maksumääräyksen antaa kunnanjohtaja Jari Rantapelkonen, hallintojohtaja Sanna Ylinampa tai controller Tuija Lång.
  • merkitä tiedoksi päätökset kunnan peruspalvelujen valtionosuudesta, veroperustemuutoksista johtuvien verotulomenetysten korvauksesta ja kuntien kotikuntakorvauksen perusosasta vuodelle 2022, ja päättää, ettei Kittilän kunta hae oikaisua päätöksiin.
  • että johtavan terveyskeskuslääkärin kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun lääkärin pätevyys ja lääketieteen lisensiaatin tutkinto sekä kokemusta terveyskeskustyöstä ja -hallinnosta.
  • hyväksyä kunnanjohtajan esityksen vastaukseksi valtuustoaloitteeseen Palveluseteli talviasumiseen.
  • hyväksyä kunnanjohtajan muutetun päätösesityksen asiaan Yli 70-vuotiaille myönnettävän talvikunnossapitoavustuksen myöntämisperusteet. Hakuohjeista tiedotetaan mahdollisimman kattavasti kunnan nettisivuilla sekä mm. kotihoidon työntekijöiden kautta kuntalaisille, jotka voivat avustusta hakea.
  • täydentää 14.9.2021 asetetun työtoimikunnan kokoonpanoa siten, että työtoimikuntaan nimetään olemassa olevien jäsenten lisäksi Ahman Askeleet - Kittilän työpajatoiminnan kehittämishankkeen projektipäällikkö Sanna Kuusela.
  • päättää vahvistaa kunnanjohtajan virkavaalin sekä sivistystoimenjohtajan virkavaalin.

 

Tarkemmat tiedot kokouksen asialistasta ja pöytäkirjasta Kittilän kunnan verkkosivuilta kohdasta Pöytäkirjat ja asialistat: http://dynasty.kittila.fi/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetings&id=6

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja julkaistaan kunnan verkkosivuilla.

 

Lisätietoja:
Jari Rantapelkonen, kunnanjohtaja, Kittilän kunta, puhelin 040 745 9830, jari.rantapelkonen@kittila.fi