Kittilän kunnanhallituksen kokouksen 5.6.2024 päätöstiedote

Kuva
Kittilän ahmakuosi ja teksti Kittilän kunnanhallituksen päätökset

Tiedote 7.6.2024, Kittilän kunta

                                                                                                                                             
Kittilän kunnanhallitus päätti:


- esittää valtuustolle, että valtuusto hyväksyy Kittilän kunnan päivitetyn hallintosäännön, kokouksessa annetulla lisäyksellä hallintosäännön pykälään 158. Lisäys koskee puheenjohtajalle annettavaa oikeutta ryhmäpuheenvuorojen pituuksien rajoittamiseksi. Kunnanhallitus esittää lisäksi, että valtuusto päättää päivitetty hallintosääntö tulevan voimaan 1.8.2024.

- esittää kunnanvaltuustolle, että kunnanvaltuusto hyväksyy Kittilän päivitetyn ja uudistetun kuntastrategian kokouksessa esitetyllä lisäyksellä strategian mittareihin (asunto- ja maapoliittinen ohjelma ja siihen liittyvät numeraaliset mittarit, myytävät tontit jaoteltuna, sekä HYTE-kerroin, jonka toimivuus mittarina selvitetään ennen lisäämistä). Lisäksi kunnanhallitus antaa hallintojohtajalle ja kunnanjohtajalle valtuuden mahdollisten pienimuotoisten kirjoitusvirheiden korjaamiseen ja mittariston puuttuvien määreiden lisäämiseen sekä paino- ja esitysteknisistä syistä mahdollisesti tarvittavien teknisten korjausten toteuttamiseen.

- valita varsinaiseksi edustajaksi elinkeinojohtaja Katariina Palolan ja varaedustajaksi ict-suunnittelija Mari Takalon LapIT Oy:n varsinaiseen yhtiökokoukseen 17.6.2024.

- hyväksyä Synkroni Oy:n kaavoitushakemuksen ja asemakaavan laadinnan liitteessä esitetylle alueelle. Asemakaava huomioidaan vuoden 2025 kaavoitusohjelmassa ja talousarviossa. Ennen asemakaavoituksen käynnistämistä maanomistajan kanssa tehdään kaavoituksen käynnistämissopimus. Lisäksi kunnanhallitus päättää, että tekninen osasto laatii osallistumis- ja arviointisuunnitelman ja ilmoittaa maankäyttö- ja rakennuslain 63 §:n mukaisesti kaavoituksen vireilletulosta sekä pyytää tarjouksen asemakaavan laatimisesta.

- hyväksyä Levin kortteli 615 kaavamuutoshakemuksen ja kaavoituksen käynnistämissopimuksen. Kunnanhallitus hyväksyy liitteen mukaisen kaavamuutosalueen. Lisäksi kunnanhallitus päätti, että tekninen osasto laatii osallistumis- ja arviointisuunnitelman ja ilmoittaa maankäyttö- ja rakennuslain 63 §:n mukaisesti kaavoituksen vireilletulosta sekä pyytää tarjouksen asemakaavan laatimisesta.

- hyväksyä teknisen lautakunnan esityksen, että tilaaja eli Kittilän kunta käyttää oikeuttaan hylätä Kokkopeat Oy:n tarjous ja käynnistää tarjouskilpailun uudelleen Levin katujen talvihoitotöistä.

Tarkemmat tiedot päätöksistä voi lukea kokouksen asialistasta ja myöhemmin pöytäkirjasta, jotka ovat Kittilän kunnan verkkosivuilla, sivu Pöytäkirjat ja asialistat: https://kittila.fi/kunta-ja-paatoksenteko/hallinto-ja-paatoksenteko/paatoksenteko/poytakirjat-ja-esityslistat

Tiedotteen julkaisuvaiheessa pöytäkirjaa ei ole vielä tarkastettu eikä sitä ole allekirjoitettu. Kokouksen tarkastettu pöytäkirja julkaistaan kunnan verkkosivuilla.

 

Lisätiedot:

Timo Kurula, kunnanjohtaja, Kittilän kunta, puhelin 040 595 7597, timo.kurula@kittila.fi