Kittilän kunnanhallituksen kokouksen 13.6.2023 päätöstiedote

Kuva
Kittilän ahmakuosi ja teksti Kittilän kunnanhallituksen päätökset

Tiedote 14.6.2023, Kittilän kunta


Kittilän kunnanhallitus päätti: 

  

  • valita henkilöstöasiantuntijan toistaiseksi voimassa olevaan toimeen filosofian maisteri Petteri Kinnusen, sen varalta, ettei toimeen valittu henkilö ota tehtävää vastaan, varalle hallintotieteiden maisteri, sosionomi Pirita Hihnalan. 
  • valita Kittilän kunnan tiemestarin toimeen sopivimpana Janne Heikkilän, jonka yhdyskuntasuunnittelun teknikko ammattikorkeakoulututkinto tekniikan ja liikenteen alalta  täyttää kelpoisuusvaatimuksen. 
  • että Kyrön Vesihuolto Oy:n hallituksen jäsenehdokkaiksi valitaan Raili Fagerholm ja Reijo Kyrö. 
  • ettäKiinteistö Oy Levin Vuokratalojen hallituksen jäsenehdokkaiksi valitaan Atte Uusisalmi, Oula Vuolli, Jussi Mäkitalo ja Vuokko Mäntymaa sekä varajäseneksi Sirkka Hangasvaara. 
  • että Kittilän Vuokratalot Oy:n hallituksen jäsenehdokkaiksi valitaan Vuokko Mäntymaa, Jussi Mäkitalo ja Atte Uusisalmi sekä varajäseneksi Sirkka Hangasvaara. 
  • hyväksyä vastauksen kuntalaisaloitteeseen Tuulivoiman uusi valtuustokäsittely "Tuulivoimalinjaus valtuustokaudelle 2021-2025", todeta kuntalaisaloitteen loppuun käsitellyksi ja lähettää vastauksen kuntalaisaloitteeseen edelleen tiedoksi kunnanvaltuustolle. 
  • että Kittilän kunnan hallintosäännön päivittämisen valmistelussa noudatetaan yhteistoimintamenettelyä ja kunnanhallitus kuulee henkilöstöä 28.6. mennessä. Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että valtuusto päättää hyväksyä päivitetyn Kittilän kunnan hallintosäännön ja että Kittilän kunnan uusi hallintosääntö tulee voimaan 1.8.2023. 
  • hyväksyä päivitetyn luottamushenkilöiden palkkio- ja matkustussäännön ja esittää sen edelleen valtuuston hyväksyttäväksi, ja että se päättäisi luottamushenkilöiden palkkio- ja matkustussäännön tulevan voimaan 1.8.2023 alkaen. 

 

Tarkemmat tiedot päätöksistä voi lukea kokouksen asialistasta ja pöytäkirjasta, jotka ovat Kittilän kunnan verkkosivuilla, sivu Pöytäkirjat ja asialistat: https://kittila.fi/kunta-ja-paatoksenteko/hallinto-ja-paatoksenteko/paatoksenteko/poytakirjat-ja-esityslistat  

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja julkaistaan kunnan verkkosivuilla. 

 

Lisätiedot:  

Timo Kurula, kunnanjohtaja, Kittilän kunta, puhelin 040 595 7597, timo.kurula@kittila.fi