Kuva
Hyväveli kuvitus

Kino Yläri: la 10.12.2022 klo 20.30 Hyväveli K12

Synopsis

Järjestyspoliisi Loyan (Abdirahman Bile) yrittää löytää paikkaansa uudella poliisilaitoksella ja pitää samalla vankilasta juuri vapautuneen ystävänsä Warsamen (Kamaludin Ahmed Abdulla) kaidalla tiellä. Loyanin kunnianhimoinen tavoite on päästä etsiväkoulutukseen, mutta esimies Jokisalon (Sampo Sarkola) mielestä hänen on parempi partioida tutuissa lähiöissä parinsa Johannan (Heli Sutela) kanssa.

Partio pääsee tositoimiin, kun he alkavat tutkia itsemurhalta vaikuttavaa tapausta. Huumekauppaan sotkeutunut ammattirikollinen ja rotukiihkoilija Antero Päiviö (Riku Kemppinen) on hypännyt parvekkeeltaan. Ensin kuoliaaksi julistettu mies virkoaa yllättäen, ja hänet viedään sairaalaan. Loyanin on vaikeaa uskoa miehen tarinaa, ja hän päättää selvittää totuuden hinnalla millä hyvänsä. Vyyhdin alkaessa purkautua on vaikeaa enää tietää, kehen kannattaa luottaa, kun Warsamekin tuntuu puuhaavan jotakin Loyanin selän takana.

 

Tiedot

Ensi-ilta: 9.12.2022

Kesto: 1 t 50 min

Levittäjä: Aurora Studios Oy

Ohjaaja: Sami Laitinen

Pääosissa: Abdirahman Bile, Kamaludin Ahmed Abdulla, Heli Sutela, Riku Kemppainen, Sampo Sarkola, Kari-Pekka Toivonen, Kari Sorvali, Tommi KorpelaSami Laitinen Pääosissa: Abdirahman Bile, Kamaludin Ahmed Abdulla, Heli Sutela, Riku Kemppainen, Sampo Sarkola, Kari-Pekka Toivonen, Kari Sorvali, Tommi Korpela

 

Tervetuloa elokuviin!

Muutokset mahdollisia.

Kittilän kulttuuritoimi

Ota yhteyttä
Yläri Kino
Titteli
Elokuvateatteri
Puhelinnumero
Fyysinen osoite
Valtatie 9 A, 99100 Kittilä
Päivitetty: 7.12.2022 14.21

Lisää tapahtumia