Kuva
Vaivan päivän tapahtuman mainos sisältää samaa tekstiä kuin tekstissä

Vauvan päivän tapahtuma

VAUVAN PÄIVÄN TAPAHTUMA

 

pe 30.9.22, klo 10-13

Klo 11.30 lounas

Serkussa (Valtatie 26)

 

Vauvan päivää vietetään joka vuosi syyskuun viimeisenä perjantaina.

Tapahtuma on suunnattu 0-3-vuotiaille vauvoille, masuvauvoille ja heidän perheilleen.

Tapahtuma on ilmainen, myös lounas.

Ohjelmassa Kiertävä Lastenkulttuurikeskus Kattilan tanssityöpaja ja värikylpy.


Klo 10.00 Vauvojen värikylpy on vauvaperheille suunnattu kuvataidetyöpaja, joka perustuu värien ja materiaalien moniaistiseen kokemuksellisuuteen ja elämyksellisyyteen. Värikylvyssä edetään virittelevän tunnustelu- ja tutkailuosuuden myötä varsinaiseen maalaamiseen. Värikylpytyöpajassa maalataan elintarvikepohjaisilla väreillä kokonaisvaltaisesti. Paljaana kannattaa olla kädet ja jalat. Hyvä vaate lapselle on vaikka huonompi body, jonka voi kerran päätteeksi sujauttaa muovipussiin ja kotiin pesuun. Kannattaa ottaa oma pyyhe mukaan. Aikuisille myös sotkun kestävä vaatetus! Värikylpytyöpaja sopii n.4kk-1v. vauvoille.

 

Värikylpyyn on ennakkoilmoittautuminen, ja ryhmään mahtuu 8 vauvaa. Ilmoittautumisen yhteydessä kerrothan vauvan tai aikuisen mahdollisista ruoka-aineallergioista. Lisätietoja ja ilmoittautumiset  värikylpyyn 28.9. mennessä värikylpyohjaaja Mari Oikariselle mari@kulttuurikattila.fi tai puh. 050 337 3978

 

Klo 10.45 Tanssityöpaja: Tanssia lähestytään sylillä ja lempeydellä, kosketetaan koivella ja kämmenellä, mennään mutkille ja suoraan, sekä leijutaan ihmeellisesti. Tanssi tutustuttaa vauvaa ja vanhempaa kosketuksen, vauhdin ja tilan leikkiin. Tanssiessa tunnelmaa viritellään musiikilla, seikkailuilla ja vallattomilla äännähdyksillä. Työpaja sopii kaiken ikäisille tanssijoille!

 

Järjestäjinä: Kittilän seurakunnan kasvatustyö, Kittilän neuvola ja neuvolan perhetyö, MLL:n Kittilän paikallisyhdistys, Kittilän perhekeskus sekä Kiertävä Lastenkulttuurikeskus Kattila ry (Vauvanpäivä järjestetään osana Kiertävä Lastenkulttuurikeskus Kattilan Taidetta tuntureille-hanketta, jonka on rahoittanut Tunturi-Lapin Leader)
Valokuvien kuvaaja Tatu Kantomaa.

Tervetuloa vauvanpäivään!

Kuva
Vaivan päivän tapahtuman mainos sisältää samaa tekstiä kuin tekstissä
Päivitetty: 23.9.2022 08.23

Lisää tapahtumia