Kerro kesäliikuntatoiveesi kunnalle – vastaa kyselyyn viimeistään 22.5.2024 aikana

Kuva
kaksi ihmistä

Kittilän kunnan hyvinvointipalvelut järjestävät yhdessä kahden liikunnanohjaajaopiskelijan kanssa ja kuntalaisten toiveiden pohjalta liikuntatoimintaa kesällä 2024. Alla liikuntaohjaajien esittäytyminen ja linkki kyselyyn jossa voit vaikuttaa siihen, mitä liikuntalajeja on tarjolla kesällä!

Olemme Iines ja Otto, liikunnanohjaajaopiskelijat Sirkasta. Saimme juuri toisen vuoden opinnot päätökseen. Liikunta, urheilu sekä luonto ovat intohimomme ja vapaa-aikamme kuluukin pitkälti niiden parissa. Molemmilta löytyy monipuolinen urheilutausta, mutta etenkin pallopelit ovat lähellä sydäntä. Iines pelaa salibandya SBC Levin naisten ja Otto miesten edustusjoukkueessa.  

Kesän olemme töissä Kittilän kunnalla ja järjestämme alueen ihmisille monipuolista liikuntatoimintaa ajalle 3.6. – 7.7.2024 ja 5.8. - 1.9.2024. Haluamme jakaa liikunnan iloa kaikille aina lapsista ikäihmisiin saakka. Toivottavasti näemme mahdollisimman paljon ihmisiä kesän liikuntaryhmissä!

Kuulemme mielellämme Kittilän kunnan asukkaiden toiveita kesän liikuntaohjelmasta. Alla olevasta linkistä pääset kyselyyn, jonka kautta on mahdollista vaikuttaa siihen, millaisia lajeja ja ryhmiä kesällä toteutamme. Kesän ohjelma muotoutuu toukokuun aikana ja siitä tiedotetaan tarkemmin heti sen valmistuttua.

Suosittelemme seuraamaan meidän Instagram –kanavaa (Kittilän kesäliikunta) sekä Kittilän kunnan verkkosivuja (Ajankohtaista –osio), joissa tiedotamme kesän ohjelmasta.

Aurinkoista kesän odotusta!

Toivottavat Iines ja Otto (kuvassa)


Linkki kyselyyn:
https://www.lyyti.fi/questions/1e288117bc
Kyselyyn voit vastata viimeistään 22.5.2024 aikana.

Linkki Instagram-tiliin:
https://www.instagram.com/kittilankesaliikunta/

 

Lisätietoja
Juha Marletsuo
Kittilän kunta / Liikuntapalvelut
040 573 1123
juha.marletsuo@kittila.fi