Kutsu markkinavuoropuheluun / kuljetuspalvelut, ma 15.4.2024 klo 10-11.30

Kuva
Viivapiirros bussi

5.4.2024

Kittilän kunta kilpailuttaa kunnan hankkimat kuljetuspalvelut kevään 2024 kuluessa ja kutsuu hankinnan suunnittelua ja valmistelua varten liikennöitsijät markkinavuoropuheluun.

Markkinavuoropuhelun tarkoituksena on kartoittaa markkinoita ja saada tietoa, jotta hankinta voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti. Tilaisuudessa kuullaan liikennöitsijöiden näkökulmia mm. siitä, miten kunnan kannattaisi palvelun järjestää niin, että hankinnassa voidaan noudattaa kuntaa koskevaa lainsäädäntöä puhtaista ajoneuvoista sekä miten kuljetuspalveluiden hankinnassa voitaisiin varmistaa kustannustehokkaat ja logistisesti järkevät ratkaisut.

Tämä ilmoitus ei ole tarjouspyyntö eikä ilmoituksen julkaisemisella aloiteta tarjouskilpailua. Markkinavuoropuheluun osallistuminen ei ole edellytys mahdolliseen myöhempään kilpailutukseen osallistumiselle eikä osallistuminen vaikuta tarjoajan asemaan tarjouskilpailussa. Markkinavuoropuheluun osallistuminen ei sido palveluntuottajaa tarjouskilpailuun osallistumiseen. Hankintayksikkö ei korvaa mahdollisia kustannuksia, jotka aiheutuvat markkinavuoropuheluun osallistumisesta.

Kaikki markkinavuoropuhelun aikana esitetyt suunnitteilla olevat hankintaa koskevat tiedot ja vaatimukset ovat vielä alustavia ja ne voivat muuttua. Tilaisuudessa esitellään luonnos tulevasta hankinnasta ja sen aikataulusta.

Tervetuloa keskustelemaan aiheesta joko paikan päälle (Kittilän kunnantalo, valtuustosali) tai linjojen kautta (Microsoft Teams) maanantaina 15.4.2024 klo 10.-11.30. Osallistumiseen paikan päällä sisältyy kahvitarjoilu.

Alustava ohjelma:

  • Tilaisuuden avaus, Petteri Kinnunen, vs. sivistystoimenjohtaja, Kittilän kunta
  • Liikenneturvan puheenvuoro, Petri Niska, Liikenneturva
  • Hankintaluonnoksen ja aikataulun esittely, Teemu Kinnunen, Ramboll
  • Keskustelua ja kysymyksiä

 

Pyydämme ilmoittautumisia 15.4. klo 9.00 mennessä osoitteessa:

Kittilän kunnan kuljetuspalveluhankintaa koskeva markkinavuoropuhelu (lyyti.fi)

 Lämpimästi tervetuloa!

Ystävällisin terveisin
Petteri Kinnunen
vs. sivistystoimenjohtaja
Kittilän kunta

Tiedustelut: puh. 040 705 7486, sähköposti petteri.kinnunen@kittila.fi