Tule mukaan: Kilometrikisa –pyöräilyhaaste käynnissä Kittilässä touko-syyskuun 2024 ajan

Kuva
pyöräilijöitä, tekstiä

Iskeekö lumien sulaessa ja hiihto- sekä laskukauden päättyessä selittämätön tyhjyyden tunne, jonka täyttämiseen et vielä ole löytänyt uutta aktiviteettia?

Huoli pois, sillä nyt voit liittyä Kittilän PyöräAhmojen riveihin Kilometrikisa 2024 -pyöräilyhaasteeseen! Kyseessä on leikkimielinen, kuntoa kohottava ja hyvinvointia edistävä pyöräilyhaaste, jossa joukkueen jäsenet kerryttävät pyöräilykilometrejä oman joukkueensa yhteiseen pottiin muita joukkueita vastaan.

Lisäksi rekisteröitymisvaiheessa kotikunnakseen Kittilän merkinneet PyöräAhmat kerryttävät myös kuntakohtaisia kilometrejä.
Päiväkohtaiset kilometrimäärät voi ilmoittaa sähköisessä järjestelmässä tai ne voi synkronoida suoraan Stravan tai PolarFlow'n kautta.

Vain ulkona pyöräillyt kilometrit lasketaan (ei sisäpyöräilyä tai kuntopyörällä polkemista). 

Haaste kestää 1.5.-30.9.2024, joten eiköhän laiteta porukalla pyörän ketjut laulamaan ja vietetä kesä pyöräillen! Kittilän PyöräAhmat -joukkueeseen voi liittyä kuka vain, ja mukaan pääsee rekisteröitymällä osoitteessa www.kilometrikisa.fi osallistumiskoodilla Kittilä2024. Mikäli kiinnostusta löytyy, kesälle voidaan suunnitella yhteislenkkejä. Myös palkinnoille voi päästä!

Lisätietoa:

Emma Luukko
Hyvinvointikoordinaattori
040 596 0953
emma.luukko@kittila.fi

Juha Marletsuo
Liikuntasihteeri
040 573 1123
juha.marletsuo@kittila.fi