Kuva
Kittilän markkinat teksti

Kittilän kesämarkkinat

Kittilän perinteiset kesämarkkinat järjestetään tänä vuonna Kittilän kirkonkylällä, tapahtuma-alueena on kylän raitti Valtatien varrella.

Pe 12 - 18
La 10 - 18

Su 10 - 18

Markkinoiden ohjelma ja kaikki ajankohtainen tieto löytyy sivuilta kittilanyrittajat.fi.

Paikalliset toimijat voivat tulla myymään tai esittelemään tuotteitaan, ja taiteelle ja käsityölle voi tiedustella näyttelytilaa. Tiedustelut Kittilän Yrittäjiltä / Sanna Ruotsala, puhelin 0400 225 227

Jos järjestät ohjelmaa markkinoiden aikana, ilmoita siitä kittilanyrittajat.fi -sivuille lisättäväksi, osoitteeseen info@anique.fi.

Myyntikojuja tulee kadun varteen ja monenlaista ohjelmaa on luvassa kesäiseen viikonloppuun. Lauantaina ja sunnuntaina on luvassa musiikkia, esityksiä ja karaokea Liikenarikan pihalla, Kittilän torilla ja myös kirkonkylän liikkeissä. 

Ostoksia voi tehdä markkina-alueella perjantaista sunnuntaihin. Myös Kittilän kauppiailla on kesämarkkinat - lukuisia tarjouksia ja tapahtumia on luvassa kirkonkylän liikkeissä. Kittilän perinteisten kesämarkkinoiden järjestämisestä vastaa Kittilän Yrittäjät ry yhteistyössä Kittilän kunnan ja muiden toimijoiden kanssa.

Kittilän perinteiset kesämarkkinat pidetään kaksi viikkoa juhannuksen jälkeen. Markkinat on järjestetty jo 1600-luvulta lähtien.

 

 

 

 

Päivitetty: 13.6.2022 10.10

Lisää tapahtumia