Levi Ruska Golden Gospel

Gospelmusiikki kokoaa Leville mittavan esiintyjäjoukon, kun hengellisen musiikin tapahtuma Levi Golden Gospel järjestetään neljättä kertaa. Tapahtumaviikko käynnistyy keskiviikkona Kolarissa 8.9 klo 19 Venejärven vanhalla kansakoululla ja samanaikaisesti osana Marian kappelin viikkomessua. Iltakonserttisarja jatkuu torstaista lauantaihin Hotelli Hullu Porossa klo 18-21 . Torstain ja perjantain ohjatut tunturiretket vievät tapahtumavieraat virkistymään ja ihastumaan Lapin luontoon.

Esiintyjäkaartin lappilaista väriä edustavat Saila, RallaGroup, Satu Sinikumpu ja Pekka Vaattovaara. Etelämpää saapuvat Minna ja Jussi Pyysalo sekä Susan Yli-Knuuttila. Säestävää orkesteria johtaa Lasse Heikkilä. Artistit vierailevat viikonlopun aikana myös Levin Taiteiden Yössä. Levi Golden Gospelin musiikkia kuullaan syksyn aikana AlfaTV -kanavalla Nyt lauletaan! -ohjelmassa.


La 11.9 klo 14 käynnistyvä uusi rinnakkaistapahtuma Tunturi Kutsuu on suunnattu Lapin alueen nuorisolle. Pääesiintyjänä on Juhani Tikkanen yhtyeineen.


- On tärkeää, että hyvä saa jatkua. Odotamme innolla kohtaamista Levillä jälleen ilosanoman sävelten soidessa, kiteyttää tapahtuman johtaja Leevi Ahopelto.

Levi Golden Gospel
Leevi Ahopelto
Lisätiedot: leevi@e-compass.fi


Tunturi Kutsuu
Raija Palosaari

 

Järjestäjä Kittlän kristillisen kulttuurin ja musiikin tuki ry

Lisätietoja: Raija Palosaari
Puh. 040 616 3612
raiski.palosaari@gmail.com

 

Tapahtuman ohjelman löydät alla olevasta linkistä.

Päivitetty: 3.8.2021 13.16

Lisää tapahtumia