Toinen suora reittilento Keski-Euroopasta Kittilään kesällä 2025

Kuva
Edelweiss lentokone taivaalla, kuvituskuva

Uutinen 4.8.2024

Kesäkaudella 2025 Edelweiss Air aloittaa suorat reittilennot Zürichistä Kittilään joka lauantai ajalla 14.6.–13.9.2025. Äskettäin myös Discover Airlines ilmoitti laajentavansa kesäkauden lentotarjontaa Kittilään viikoittaisilla lennolla Frankfurtista. Nämä kaksi uutta suoraa reittilentoa avaavat matkailijoille entistä monipuolisemmat mahdollisuudet tutustua Lapin kesään ja täydentävät Finnairin Helsingin kautta kulkevia yhteyksiä Kittilään eri puolilta maailmaa.

Toisen suoran reittilennon saaminen kesäkaudelle on merkittävä uutinen koko Lapille. Visit Levin tiedotteessa kerrotaan, että Tunturi-Lapin kohteet ovat jo vuosia panostaneet kesäpalveluihin, joiden suurimpana asiakasryhmänä ovat olleet suomalaiset kesälomalaiset. Touko-, kesä- ja elokuu ovat perinteisesti olleet hiljaisempia kuukausia. Uusien suorien lentojen myötä myös nämä kuukaudet vilkastuvat.

Visit Levi ja Visit Ylläs ovat yhteistyössä Kittilän ja Kolarin kuntien kanssa tehneet aktiivisesti työtä Kittilän lentokentän saavutettavuuden parantamiseksi viime vuosien aikana.

Lue lisää aiheesta ja alueen kommentteja Visit Levin tiedotteista: 

https://www.levi.fi/uutiset-ja-tarinat/toinen-suora-reittilento-keski-euroopasta-kittilaan-kesalla-2025/

https://www.levi.fi/uutiset-ja-tarinat/historiallinen-suora-reittilento-keski-euroopasta-kittilaan-kesalla-2025/

 

Lue lisää Finavian sivuilta: 

https://www.finavia.fi/fi/uutishuone/2024/lappiin-jo-toinen-ymparivuotinen-reittiyhteys-euroopasta-edelweiss-air-aloittaa

https://www.finavia.fi/fi/uutishuone/2024/historiallinen-avaus-discover-airlinesin-reittilennot-frankfurtista-kittilaan