Kittilän Jouluyössä pe 24.11.2023 tapahtumia Narikalla, kauppoja avoinna yöhön saakka

Kuva
Kittilän Jouluyö -teksti kuvana

Tiedote 3.11.2023, Kittilän kunta, Kideve Elinkeinopalvelut


Kittilän Jouluyö -tapahtuma tuo kirkonkylälle joulutunnelmaa, kun liikkeet ovat auki yötä myöten jouluostoksia tekeville. Kittilän torilla, liikkeissä ja kylällä eri pisteissä on jouluisia tapahtumia ja tarjoilua. Liikkeet toivottavat tervetulleeksi maistelemaan jouluisia herkkuja, tekemään löytöjä itselle tai pukin konttiin, kokeilemaan onnea arvonnassa ja hakemaan mukavaa joulumieltä.

Jouluyön lasten iltaohjelma alkaa tänä vuonna Kittilän torilla klo 17.30, kun lapset huoltajineen kutsutaan torille vastaanottamaan joulupukkia leikkien ja laulujen kera. Joulupukkia pääsee tapaamaan torilla klo 18-20, välillä voi pistäytyä kaupoissa tai Hotelli Kittilän tiloissa. Torilla voi tutustua myös paloautoihin ja muuhun kalustoon, kun Kittilän VPK on mukana torilla klo 20 saakka.

Kirkonkylällä on päivän ja illan aikana paljon erilaista ohjelmaa. Narikan liikkeet ovat tarjonneet tilojaan myös joulumyyjäisille. Soikkelin talolla myyjäisissä tarjolla on muun muassa jouluherkkuja ja käsitöitä klo 14 alkaen. Hotelli Kittilässä on esillä taideseura Staalon näyttely ja sen lisäksi joulumyyjäiset ja kahvila avoinna klo 14-23. Kittilän kunnan Kierrätyskeskuksen uusi myymälä on avoinna illan ajan.  Seurakuntakoti Serkussa jouluyön kahvila klo 16-21, ja kauneimpia joululauja tasatunnein, kinkkubingo klo 21. Serkun edustalla Partiolaiset myyvät makkaraa. Kirkossa avoimet ovet klo 18-20 teemalla Pappi kuuntelee, Meri Tirroniemi.

Tunturi-Lapin asumisyksikkö (Kolpene) pitää avoimet ovet klo 14-18. Kittilän kirjastolla voi vierailla klo 19 saakka. Nuorisotilat ovat avoinna, ja nuoristoimi järjestää Sirkasta järjestetään bussikyydin Jouluyöhön ja takaisin.

Liikkeiden aukioloaikana, klo 22 saakka, yleisöllä on mahdollisuus osallistua joulupakettien arvontaan selvittämällä Jouluyön joulutonttujen nimet. Arvontakuponkeja saa liikkeistä ja tontut taas löytyvät liikkeiden ikkunoista kurkistelemasta tai sisältä liikkeestä. Osallistuneiden kesken arvotaan klo 22.45 torilla kolme suurta yllätyspakettia, jotka sisältävät tuotelahjoja ja lahjakortteja tapahtumassa mukanaolevista yrityksestä. Arvonnan voittajien julkistuksen jälkeen klo 23.15 luvassa on ilotulitus, jota parhaiten pääsee seuraamaan kirkonkylällä S-Marketin pihalta.

Vuodesta 2008 järjestetyn tapahtuman toteuttavat yhteistyössä Kittilän kauppiaat, Kittilän Yrittäjät ry ja Kittilän kunta, Kideve Elinkeinopalvelut. Mukana on myös useat muut toimijat ja yhdistykset. Tapahtuman tarkempi ohjelma ja avoinna olevat liikkeet löytyvät sivuilta kittilanjouluyo.fi.

Tapahtuman taustalla kirkonkylän yritysten yhteistyö

Jouluyö-tapahtuman järjestelyissä on vahvasti mukana useat kirkonkylät yrittäjät. Jouluyössä on hyvä tilaisuus tutustua kylän kivijalkaliikkeisiin ja kunnan palveluvalikoimaan vierailemalla liikkeissä. Liikkeissä voi tehdä jouluostoksia ja tulla ihan vain tutustumaan kauppiaisiin, henkilökuntaan ja liikkeiden valikoimiin. Yhtenä tapahtuman tarkoituksena on tuoda esille oman kylän lähipalveluita.

 

Lisätietoja
Kittilän kauppiaat: Sanna Ruotsala, p. 0400 225 227
Tapahtumajärjestelyt: Kideve Elinkeinopalvelut, kideve@kittila.fi
Ohjelma: Ohjelmaa päivitetään sitä mukaa kun uutta varmistuu – seuraa sivua kittilanjouluyo.fi, sekä facebook.com/KittilanJouluyo, ilmoita ohjelmalisäykset: info@anique.fi, puhelin 040 537 2429
#kittilänjouluyö, #kittiläneuro