Muuttamassa Kittilään?

Noston teksti

Kittilän alue on erinomainen paikka asua. Täällä on erilaisia mahdollisuuksia työskennellä, tehdä etätöitä ja sijoittua yritystoiminnan kanssa. On tilaa olla ja harrastaa, on hyvien peruspalveluiden lisäksi palveluita myös vapaa-ajan elämään. Kunnalla on myynnissä tontteja omakotiasumiseen ja vapaa-ajan asunnoille sekä liiketoimintaan. Hengitä maailman puhtainta ilmaa ja yhdistä työ- ja vapaa-ajan elämäsi Kittilässä!

Kittilän kunta somessa

Pääkuva
Kuva
Luonto, Inhimillisyys, Vieraanvaraisuus, Edelläkävijyys

Tervetuloa Kittilään!

Pääkuvan teksti

Kittilä on puhdasta kultaa monella eri tavalla - täällä tärkeitä asioita ovat luonto, inhimillisyys, vieraanvaraisuus ja edelläkävijyys. Asukkaita täällä on noin 6 500, laajalla, yli 8000 neliökilometrin alueella. Kuntamme on elinvoimainen, muuttovoittoinen ja ennusteiden mukaan kasvava – väkilukuun suhteutettuna Kittilän on myös Suomen yritystiheimpiä kuntia.

Kittilässä sijaitseva Levi on Suomen johtava ympärivuotinen matkailu- ja tapahtumakeskus ja Agnico Eagle Finland Oy:n operoima Kittilän kaivos on Euroopan suurin kultakaivos. Kittilän lentoasema on kansainvälinen ja vilkas, ja sinne on runsaasti yhteyksiä Suomesta ja muualta Euroopasta.

Luonto, lukuisat ohjelmapalveluaktiviteetit ja kulttuurin toimijat tuovat alueelle mahdollisuuksia monipuoliseen vapaa-ajan viettoon. Kittilässä on useita taiteilijakoteja ja muita matkailu- ja kulttuurinähtävyyksiä. Asukkailleen Kittilä tarjoaa kattavat harrastusmahdollisuudet ja virkeän yhdistyselämän. Useat vuotuiset tapahtumat järjestyvät aktiivisten ihmisten panoksella. Matkailun myötä modernin ja kansainvälisen tunnelman saaneessa Kittilässä perinteinen elämänmeno näkyy vielä kylissä, taiteessa ja tapahtumissa.

Tule meille töihin
Tutustu Kittilän kuntastrategiaan