Kittilän Joulupallo-kampanjalla iloa lapsille, aikuisille ja ikäihmisille

Kuva
Joulupallo kampanja_Kittilä

Tiedote, 20.11.2023, Kittilän kunta, Lapin hyvinvointialue, Kittilän sosiaali- ja terveyspalvelut

Kittilän kunta ja Lapin hyvinvointialue, Kittilän sosiaali- ja terveyspalvelut järjestävät jälleen aikaisemmilta vuosilta tutun Joulupallo-kampanjan, jossa ideana on joulupakettien lahjoitus. Hyvän mielen joulutempaukseen kutsutaan kaikki mukaan!

Joulu on monelle vuoden tärkein juhla. Kittilän Joulupallo-kampanjan avulla voi ilahduttaa kittiläläisiä lapsiperheitä, yksinasuvia aikuisia sekä kotihoidon asiakkaina olevia ikäihmisiä jouluna. Kaikilla kuntalaisilla ja yrityksillä on mahdollisuus lahjoittaa joulupaketteja.

Kampanjaan voi osallistua hakemalla joulupallon kuusesta Kittilän kunnantalolta, Kittilän kirjastosta, Kittilän terveyskeskukselta tai lääkärikeskus Pihlajalinnasta Leviltä ja tuomalla lahjan johonkin näistä paikoista aikavälillä ma 20.11.-ti 12.12.2023. Jokainen joulupallo sisältää hieman tietoa lahjan saajasta, mutta lahjojen saajia ei voi tunnistaa. Sosiaalityön, kotihoidon ja neuvolan perhetyön työntekijät varmistavat lahjojen perille pääsyn.

Joulupallokampanjaa on toteutettu nyt Kittilässä muutaman vuoden ajan, ja siitä on muodostunut odotettu perinne. Tänä vuonna kampanjaa totetutavat yhteistyössä Kittilän kunta Lapin hyvinvointialue, Kittilän sosiaali- ja terveyspalvelut. Tervetuloa hakemaan hyvää joulumieltä ja noutamaan joulupalloja!

 

Lisätiedot:

Mia Kujala, palveluvastaava, ikääntyneiden kotihoito, Lapin hyvinvointialue, puhelin 040 716 0245, mia.kujala@lapha.fi
Kaisa Timonen, lähihoitaja, kotihoito, Lapin hyvinvointialue, puhelin 040 822 8755, kaisa.timonen@lapha.fi
Miia Liukkonen, sosiaaliohjaaja- perhetyöntekijä, Lapin hyvinvointialue, puhelin 040 132 0201, miia.liukkonen@lapha.fi  
Terhi Tammela, perhetyöntekijä, Kittilän kunta, puhelin 040 664 1244,
terhi.tammela@kittila.fi
Sanna Ylinampa, hallintojohtaja, Kittilän kunta, puhelin 040 653 0774, sanna.ylinampa@kittila.fi

 

Osallistu Kittilän Joulupallo-kampanjaan 2023 – tule mukaan auttamaan ja jakamaan joulumieltä!

  • Voit osallistua kampanjaan hakemalla joulukuusen koristepallon kunnantalon, kirjaston, terveyskeskuksen tai Pihlajalinnan joulukuusista aikavälillä ma 20.11.–ti 12.12.2023.
    Aukiloloajat:
    Kunnantalo ark. klo 8–11 ja klo 11.45–16
    Kirjasto, lahjoja vastaanotetaan vain henkilökunnan läsnä ollessa ma–to klo 11–19, pe 10–16,  joulupallon nouto myös omatoimiaikaan ma-to klo 8–21, pe-su klo 8–20.

Terveyskeskus ma–su klo 8–19.30

Pihlajalinna Levi ma–pe 8–19, la–su ja arkipyhinä 10–19, paketit toimitetaan hoitajille Pihlajalinnan vastaanottoon

  • Voit noutaa kuusista yhden tai useamman koristeen ja hankkia lahjan koristeessa olevien tietojen perusteella. Kiinnitä koristepallo hankkimaasi lahjaan.
  • Kuusien alle voi toimittaa myös lahjoja ilman että olet noutanut joulupalloa – silloin merkitse, minkä ikäiselle henkilölle se on sopiva tai tiedolla, mitä lahja sisältää, ja se ohjataan eteenpäin sopivalle henkilölle.

Esimerkiksi lahjakortit paikallisiin liikkeisiin ovat kaikille lahjansaajille sopiva lahja. Sopivia lahjoja lapsille ovat muun muassa lelut, kirjat, pelit, askartelutarvikkeet, ja aikuisille ja ikäihmisille villasukat,